Quantcast

Polsat Cafe bude kódovat od 1. října

| redakce | tisk

K 1. říjnu 2008 bude program Polsat Zdrowie i Uroda přejmenován na Polsat Cafe. Ve stejný den dojde na satelitu i k jeho zakódování. Polsat Cafe bude určen především všem ženám a přinášet pořady ze světa krásy, módy a kultury. Dne 1.10.2008 startuje také kanál pro muže Polsat Play.

Zakódování Polsat Cafe bude prvním krokem k obohacení programové nabídky o pořady, které jsou územně omezena licencí. Od 10. září bude kódován program Polsat 2 a od začátku října také program Polsat News.

K 1. říjnu spustí televize Polsat nový placený kanál Polsat Play. Ten bude zaměřen především na muže. Divákům přinese pořady o automobilech, pánskou módu, informace o internetu, technice a v noci (po 23. hodině) také pásmo erotických seriálů a dokumentárních filmů.

Polsat Cafe a Polsat Play budou na satelitu dostupné jen v rámci satelitní pay-tv platformy Cyfrowy Polsat na družici Hot Bird (13°E) v systému Nagravision. Po zakódování Polsat Cafe přijdou o stávající program Zdrowie i Uroda majitelé FTA kompletů a diváci konkurenčních satelitních sítí Cyfra+ a N.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články