Quantcast

802.tv vysílá TV Barrandov ve vysokém rozlišení

| redakce | tisk

Nový televizní kanál Barrandov začíná oficiálně vysílat 11. ledna 2009 prostřednictvím několika digitálních platforem. Pouze služba 802.tv ale přináší svým divákům novou televizní stanici v rozlišení Full HD.

Provozovatel služby, společnost MATTES AD, patří se svým IPTV řešením k průkopníkům digitálního vysílání v ČR. Již v roce 2006 představil MATTES AD jako první IPTV operátor možnosti HD vysílání a od té doby zařadil do nabídky 802.tv již několik zajímavých HD kanálů.

Věřím, že TV Barrandov obohatí televizní nabídku mnoha kvalitními pořady. Diváci jistě ocení možnost zajímavý obsah sledovat v té nejlepší obrazové kvalitě. Full HD rozlišení je u současných televizorů v podstatě standardem a nároky diváků na kvalitu obrazu neustále rostou,“ říká Petr Pobořil, ředitel a jednatel společnosti MATTES AD.

Provozovatelem sítě 802.cz je společnost MATTES AD, spol. s r.o. Firma byla založena v roce 1991 a od roku 2004 nabízí služby pod obchodní značkou 802.cz. Nyní je významným dodavatelem IT služeb pro více než 60 tisíc nejen internetových klientů. Se svou telefonní službou 802.VOX hraje společnost MATTES AD dominantní roli na českém VoIP trhu a nejnovější trendy v digitálním televizním vysílání představuje služba 802.tv.

zdroj: PR





Reklama




Vybrané články