Quantcast

CS Film zařazen do nabídky kabelové televize Karneval

| Tisk

logoPraha, 2. května 2005 – V úterý 3. května ve 20 hodin zahajuje vysílání nový český televizní program CS Film. Diváci kabelové televize Karneval Media budou moci jeho prostřednictvím zpočátku zhlédnout šest celovečerních filmů denně, a to v době od 12 hodin do půlnoci.

CS Film bude vysílat výhradně filmy z české a slovenské produkce. Diváci Karnevalu jej najdou v programové nabídce KOMPLET, “ řekl Dušan Jelínek, obchodní a marketingový ředitel Karneval Media.

Tento jedinečný TV program vychází z vysoké obliby českých a slovenských filmů. Jeho cílem je rovněž zvýšit zájem o programovou nabídku kabelové televize. CS Film chystá pro diváky řadu novinek a tematicky zaměřených filmových bloků. Diváci se mohou například těšit na pondělky se slovenskou filmovou tvorbou, páteční program bude laděn v komediálním duchu a soboty budou vyhrazeny pro česko-slovenské krimi filmy. CS Film zahájí vysílání bláznivou českou komedií Choking Hazard s Jaroslavem Duškem v hlavní roli, “ řekl Leoš Pohl, spolumajitel Československé filmové společnosti, která je provozovatelem televizního programu CS FILM.

V prvních týdnech vysílání se diváci mohou těšit na filmy Vekslák, Farářův konec, Polnočná omša, Kdo chce zabít Jessii, Jonáš a Melicharová I/II, Pěsti ve tmě, Jerguš Lapin, Kočár do Vídně, Ocelové město, Osvobození Prahy, Panelstory, Pražská pětka a řadu dalších.

V těchto dnech úspěšně ukončujeme jednání s českým Národním filmovým archívem a Slovenskou televizí, abychom mohli pro diváky nabídku titulů ještě více zpestřit, “ dodal Leoš Pohl.

Kromě kvalitní televizní zábavy je cílem programu CS Film také postupně napomáhat zrodu nových filmových a televizních projektů a to nejen v profesionální a školní, ale i amatérské tvorbě. „Karneval proto všemožně podporuje projekt CS Film a sám začal s realizací kampaně na podporu tohoto ojedinělého kanálu. Na více než 200 místech po celé České republice se objevily promo plakáty a podpora bude pokračovat také v rádiu a informačních kanálech Karnevalu, “ uzavřel Dušan Jelínek, obchodní a marketingový ředitel Karneval Media.

Karneval i nadále umožňuje novým zájemcům o programovou nabídku KOMPLET uplatnit 20procentní slevu z ceny KOMPLET po dobu šesti nebo 12 měsíců.

O filmovém kanálu CS Film

CS FILM je tematický filmový kanál orientovaný pouze na produkci českých a slovenských filmů. Je určen pro český a slovenský trh. Provozovatelem tohoto programu je Československá filmová společnost, s.r.o., která získala pro provozování CS FILMu licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání na jaře letošního roku. Vlastníky společnosti jsou Leoš Pohl (Kabel Plus, Czech Digital Group, parlamentní kanál 24.cz) a Jan Jurka (prodej a nákup práv pro televizní, DVD a videotrh, dabing). Distribuce programu do kabelových sítí a pro individuální příjem bude zajišťována prostřednictvím satelitu Eurobird v rámci paketu Czech Link.



O společnosti Karneval Media

Karneval Media poskytuje služby kabelové televize a vysokorychlostního internetu. Celkový počet domácností v dosahu kabelové sítě Karneval Media se vyšplhal na 500 tisíc, přičemž společnost má dohromady na 270 tisíc zákazníků. Na vysokorychlostní internet kabelové televize se nyní může připojit přes 360 tisíc domácností.

Karneval Media a jeho předchůdci investovali přes čtyři miliardy korun do výstavby a rozvoje kabelových rozvodů a služeb. Hlavní investice směřovaly do technologického rozvoje sítí, zákaznického a technického servisu a kvalitní nabídky programů. Ta obsahuje až 40 programů, přičemž více jak polovina je v českém či slovenském jazyce.

Majoritním vlastníkem Karneval Media, s. r. o., je investiční společností EMP Europe. Minoritním akcionářem je Baring Communications Equity Emerging Europe.

Karneval Media
Tisková zpráva





Reklama




Vybrané články