Quantcast

UPC Direct nabídne NASN a HBO Comedy, reaktivuje pre-paid karty

| Tisk

logo Středoevropská satelitní placená televize UPC Direct připravuje rozšíření programové nabídky o další placené stanice a majitelům pre-paid karet nabízí cenově zvýhodněný základní balík programů Rodina.

V červnu loňského roku začala společnost UPC Česká republika nabízet prostřednictvím některých autorizovaných prodejců služby UPC Direct pre-paid karty se základní nabídkou Rodina na dobu šesti měsíců. Prodejci tyto karty zařadili do cenově zvýhodněných satelitních kompletů - přijímačů s integrovaným dekodérem CryptoWorks. Cílem akce bylo oslovit především nové zákazníky, případně uživatele, kteří hodlají investovat do nového satelitní set top boxu.

Uplynulo více než šest měsíců od zahájení prodeje pre-paid karet UPC a prvním uživatelům těchto karet vypršelo původní předplatné a dnes je již známo, kolik zaplatí po vypršení platnosti předplaceného období. "Těmto klientům nabízíme prodloužení o dalších 6 či 12 měsíců za zvýhodněnou cenu na bázi předplatného – 459,-/Rodina/měsíc," říká serveru parabola.cz mluvčí a ředitel PR společnosti UPC Česká republika František Malina a dodal, že nabídku na těchto kartách je možné opět zaktivovat na zákaznické lince UPC. Příslušné kontakty najdou zákazníci u balení karty.

Pre-paid karty UPC byly nabízeny jen v kompletech u autorizovaných prodejců UPC Direct. Nová prodejní kampaň UPC přinese v tomto směru i významnou změnu. "Připravujeme další (novou) podobu prodeje těchto karet, tentokráte právě samotných," informuje server parabola.cz Fr. Malina. "Spuštění odhaduji na jaře," dodal tiskový mluvčí a ředitel PR UPC ČR.

Vedle rozšíření prodeje služby UPC Direct se připravuje rozšíření programové nabídky o další stanice. Půjde o sportovní televizi NASN Europe a filmový prémiový kanál HBO Comedy. Vyplývá to z informací ze středoevropské centrály UPC z Maďarska. Termín spuštění obou programů se odhaduje na polovinu února 2008.

NASN je kanál věnovaný populárním severoamerickým sportům jako je NHL, NFL, MLB, NCAA, NASCAR, CFL, Arena Football, NCAA College Basketball, NCAA Ice Hockey a řadu dalších sportů. NASN se bude na platformě UPC Direct vysílat v evropské verzi, která je mírně odlišná od verze pro britský trh. Kanál NASN je součástí nabídky některých kabelových operátorů a IPTV platforem.



HBO Comedy je třetí filmový kanál pod značkou HBO. Stanice zahájila vysílání v září loňského roku a zaměřuje se na komediální žánr (filmy, seriály). HBO Comedy by měl být zdarma všem zákazníkům, kteří mají objednán balíček s kanálem HBO.

Na platformě UPC Direct zatím nadále vysílá slovenská hudební interaktivní televize Music Box, která se rozhodla obnovit nekódované satelitní vysílání na družici Thor 3 (0,8°W). Na pozici 19,2°E, kde vysílá i UPC Direct, skončí v březnu distribuce hudební a lifestylové televize Óčko. Zatím není známo, jak tyto změny v distribucích ovlivní nabídku hudebních kanálů na platformě UPC Direct.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články