Quantcast

Fotelka TV: erotický program Kisss TV v UHD kvalitě

| Tisk

V multiplexu slovenské satelitní platformy Fotelka TV (Hispasat 30W-5) se brzy objeví další program v Ultra HD kvalitě. Jedná se u nás doposud neznámý erotický program Kisss TV. Provozovatelem tohoto programu je slovinská společnost Satellite and Media Solutions.

Oficiální start vysílání tohoto programu na satelitu Hispasat 30W-5 by měl být zahájen ve čtvrtek 3. 10. 2019. Podle provozovatele bude cílem programu prosazovat volný přístup k sexualitě a zabraňovat postupnému vymírání populace v Evropě. Program chce pozitivně přistupovat k rozmnožování populace a bude vysílat 24 hodin denně.

Vysílání bude šířené v Ultra HD kvalitě s rozlišením rozlišení 3840x2160p se zvukem ve formátu Dolby Digital. Ultra HD kvalita přináší 4x vyšší kvalitu než běžné Full HD vysílání. Vysílat se bude s datovým tokem 12 Mbps v nejmodernějším kodeku HEVC.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Logo stanice Kisss TV

Na internetu se objevila zajímavá myšlenka, že se zjistilo, že HD kvalita erotického programu není dost kvalitní na to, aby nabudila sexuální apetit mnoha párů a právě tento problém by mělo vyřešit vysílání v Ultra HD kvalitě. Zda tomu tak je, necháme na samotných divácích 

V rámci satelitní platformy Fotelka TV bude program zařazen do balíčku „Rodinný“, protože chce podporovat rodiny s dětmi. Cena balíčku je 3,90 € měsíčně. Vysílání bude zakódováno systém Panaccess.



Program bude dostupný také v balíčcích „Všetko“ a „Úplne všetko“. Tento program by měl nahradit erotický program Extasy 4K a měl by se tak objevit na frekvenci 11891 V. Technické parametry se ale mohou ještě změnit. Server parabola.cz Vám přinese exkluzivní informace, jakmile se tento program objeví na orbitu.

Slovenská satelitní platforma Fotelka TV tak bude mít ve své nabídce tři programy v Ultra HD kvalitě. Již dříve byl spuštěný relaxační kanál Lounge TV a cestopisný program Travel XP 4K se zvykovým doprovodem v angličtině a češtině.

Ing. Martin Švehlík





Reklama




Vybrané články