Quantcast

Programy MTV a VH1 zůstávají na satelitu Thor 6

| Tisk

logo Hudební programy MTV a VH1, dětské stanice pod značkou Nickelodeon budou i nadále vysílat přes satelit Thor 6 na pozici 0,8°W, kterou využívají mj. satelitní platformy freeSAT, Telly, T-Mobile SAT TV a také Magio Sat a Nová Digi TV SK.

Satelitní operátor Intelsat ohlásil dosažení dohody se společností ViacomCBS Networks International (VCNI) pro pokračování distribuce obsahu ve střední a východní Evropě a napříč asijsko-pacifickým regionem. Společnost Intelsat byla vybrána pro svoji jedinečnou schopnost poskytovat spravované mediální služby, globální pokrytí a integrovanou satelitní distribuci a pozemní síť.

VCNI poskytuje známé stanice jako jsou BET, MTV, VH1 a Nickelodeon k miliardě diváků po celém světě přes tradiční i nově vznikající platformy.

Na středoevropském a východoevropském trhu využívá VCNI rozsáhlé pokrytí družice Thor 6 (0,8°W), na které si Intelsat pronajímá kapacitu pro své zákazníky. Pozice 0,8°W/1°W je významná i pro společnost VCNI s ohledem na provozované DTH služby a možnosti oslovit až 17,8 milionů diváků v regionu.

technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
frekvence: 12,226 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK



šířené programy: MTV Hits, MTV Rocks, club MTV, MTV Europe, VH1, VH1 Classic, Nickelodeon, Nicktoons, Comedy Central Hungary, Comedy Central Family, Paramount Channel Hungary & Romania

V jihovýchodní Asii si společnost VCNI pronajala kapacitu na družici Intelsat 19 (IS-19) pro zajištění distribuce, včetně kabelových sítí v celém regionu. Video platforma na satelitu Intelsat 19 může oslovit až 70 milionů diváků v Asii a Tichomoří.

Společnost VCNI bude i nadále používat pozemní uplinkové služby Intelsatu k distribuci svého video obsahu na klíčových asijských a středoevropských a východoevropských trzích, včetně vzdálených a těžko přístupných oblastí.

"Jsme hrdí na to, že jsme byli opět ViacomCBS Networks International vybráni jako partner pro distribuci svého prémiového obsahu," řekl regionální viceprezident Intelsat pro Severní Ameriku Tim Schermerhorn. "Intelsat je první volbou pro velké mediální společnosti vyžadující globální distribuci a spravované mediální služby. Je nám ctí, že společnost VCNI si váží odborných znalostí a spolehlivosti inherentních spravovaným službám společnosti Intelsat, které nám umožňují odborně dodávat obsah kdekoli na světě. Naše řízené služby jsou podporovány integrovaným hybridním prostorem a pozemní optickou sítí IntelsatOne, která poskytuje přístup nejvyšší kvality dostupné na různých platformách a teleportech," dodal.

redakce





Reklama




Vybrané články