Quantcast

Dětská stanice Minimax od dubna na Telly

| Tisk

Operátor televizní platformy Telly rozšiřuje programovou nabídku. Od 1. dubna 2023 bude svým zákazníkům nabízet dětský kanál Minimax. Nejmladší diváci se tak mohou těšit na pohádky a další zábavní pořady.

Minimax cílové skupině přinese kreslené pořady a seriály jako Zvědavý George, Madagaskar, Zorro a nově také Croodsovi.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Platforma Telly. Ilustrační foto (foto: Telly)

Minimax je jedním z tématických placených programů společnosti AMC Networks International. Telly z portfolia této společnosti nabízí filmové stanice Film+ a AMC, sportovní programy Sport1 a Sport2, dětskou JimJam a dokumentární a lifestylové kanály Spektrum a Spektrum Home.



V nabídce Telly se aktuálně nachází 10 dětských kanálů - veřejnoprávní ČT:D, dále zmíněný JimJam, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Disney Channel, Disney Junior, Lala TV HD, ducktv a Cartoon Network. Konce tohoto měsíce (31.3.2023) dojde k programové úpravě - z nabídky bude vyřazen program Cartoon Network a také zpravodajský kanál CNN International. Důvodem je zřejmě nedosažení dohody s majitelem programů na podmínkách šíření v dalším období. Z pohledu počtu programů budou mít abonenti nadále k dispozici 10 dětských stanic.

Telly je provozovatelem satelitní (DTH) a internetové (OTT) platformy.

redakce





Reklama




Vybrané články