Quantcast

Bohuslav Sobotka a Jan Bureš hosty v diskusi Téma Deníku na UPC Express TV

| redakce | tisk

Hosty diskuzního pořadu Téma Deníku vysílaného na televizní stanici UPC Express, která je šířena ve všech nabídkách analogové i digitální kabelové televize UPC, jsou tentokrát 1. místopředseda ČSSD a poslanec PSP ČR Bohuslav Sobotka a na telefonu hlavní ekonom Poštovní spořitelny Jan Bureš.

ČSSD jako první před blížícími se volbami přišla se svými variantami řešení hospodářské krize. Ve svých návrzích daňového systému se vrací k letům minulým, což host tohoto vydání Tématu Deníku, první místopředseda strany Bohuslav Sobotka vysvětluje tím, že nepokládá správné, aby ředitel ČEZu platil stejně vysoké daně, jako zdravotní sestřička. Stranou nezůstala ani debata o zavedení jednotné evropské měny v České republice. Jan Klička zval do studia i zástupce ODS, ti však účast na natáčení odložili, protože ekonomický plán pro letošní volby není ještě k dispozici. Hostem na telefonu byl tentokrát hlavní ekonom Poštovní spořitelny, Jan Bureš.

Politický diskusní pořad Téma Deníku s oběma hosty je vysílán od pondělka 10.8. 2009 do neděle 23.8. 2009. Moderuje ho a připravuje Jan Klička, vedoucí domácí a ekonomické redakce těchto novin.

Pořad je čtrnáctidenník a diskuse trvá třicet minut. Při pondělní premiéře se vysílá celkem čtyřikrát a během následujících dvou týdnů pak každý den několikrát reprízován. Zájemci ho mohou shlédnout také na internetové adrese http://www.youtube.com/user/upcexpress. Stopáž a periodicita pořadu jsou voleny tak, aby se s ním mohl seznámit skutečně každý zájemce a periodicita navíc dovoluje moderátorovi volit závažnější a přitom stále aktuální téma.

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v centrální pražské variantě a v sedmi variantách regionálních. Je dostupný všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

zdroj: PR UPC





Reklama




Vybrané články