Quantcast

Magio Sat nevylučuje expanzi do Česka

| redakce | tisk

Nejmladší satelitní platforma Magio Sat, která je v současné době nabízena zájemcům společnosti T-Com na Slovensku, nevyloučila expanzi své služby do další země. Magio Sat využívá kapacity na satelitech Amos 2 a Amos 3 4°W).

"Hoci satelitná technológia takéto rozšírenie pokrytia umožňuje, v súčasnosti ešte len začíname s predajom na Slovensku. V prípade očakávaného úspechu v budúcnosti nevylučujeme ani rozšírenie služby na ďalšie územie. Momentálne je však predčasné sa k tomuto vyjadrovať," uvedl na dotaz expanze do Česka čtenáři v chatu zive.sk Lukáš Kovaľ, zodpovědný za testování platformy Magio Sat.

Zájem o satelitní televizi Magio Sat je na Slovensku enormní. Provozovatel již registruje počet objednávek, který již překročil pěti ciferné číslo. Přesné čísla provozovatel již nesděluje.

Oproti konkurenčním satelitním službám na Slovensku jako jediný nabízí v SD prémiový kanál Cinemax 2 a ve vysokém rozlišení stanici National Geographic Channel HD. Provozovatel analyzuje možnost zařazení české TV Nova do své satelitní nabídky.





Reklama




Vybrané články