Quantcast

Vice adrenalinových a akčních dokumentů na Extreme Sports Channel

| redakce | tisk

Dobrá zpráva pro milovníky aktivního životního stylu. Placená televize Extreme Sports Channel výrazně posiluje svoji unikátní programovou nabídku o více než 180 premiérových hodin adrenalinové zábavy díky akviziční dohodě s největším nezávislým světovým distributorem sportovních pořadů IMG Media.

Úvodní epizody nových pořadů plných adrenalinu, akce a extrémních sportovních výkonů se objeví na obrazovkách českých a slovenských diváků již koncem letošního roku. Placená kabelová a satelitní stanice Extreme Sports Channel vysílá v anglickém znění s českými titulky a ve formátu 16:9.

Mezi novinkami v programové nabídce Extreme Sports Channel září seriály Superstars USA, Featured, Flipside nebo Dr. Danger. Velký zájem diváků jistě vyvolá příběh Letting Go se surfařskou legendou Kellym Slaterem nebo dokument Surfing 50 States.

Extreme Sports Channel je více než dvanáct let světovou jedničkou ve vysílání originálních pořadů plných adrenalinu, akce a extrémních sportovních výkonů. Za tu dobu perfektně víme, co naši diváci chtějí, a díky nové programové akvizici jim přineseme spoustu výjimečných zážitků,“ uvedl Tim MacMullen, ředitel stanice Extreme Sports Channel. Novinky ve vysílání vítá také místní zastoupení kanálu. „Od chystaných pořadů si slibujeme, že osloví další české a slovenské milovníky aktivního životního stylu,“ uvedl Aleš Fabík, Country Manager společnosti Chello Central Europe.

Nové pořady na Extreme Sports Channel pokrývají širokou tematickou oblast. Druhá série akčního reportážního cyklu Dr. Danger sleduje bývalého novináře doktora Boba Arnota na cestách po nejnebezpečnějších místech světa, například po Afghánistánu a přináší originální pohled na tamní problémy a často překvapující kulturní zvyklosti.

Superstars USA představuje bývalé i současné sportovce - od hráčů amerického fotbalu a ragbistů přes atlety k boxerům a vyznavačům vodních sportů - kteří spolu v různých disciplínách bojují o titul šampióna.

Features odhaluje divákům snový život nejlepších světových surfařů, skateboardistů či lyžařů, kteří cestující po exotických destinacích a baví se na divokých večírcích.

Milovníci surfování si jistě nenechají ujít film Letting Go od legendy tohoto sportu Kellyho Slatera. Snímek vypráví příběh o Kellyho triumfálním návratu, při němž posedmé získal titul mistra světa.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články