Quantcast

Autorka Harryho Pottera v dokumentu na Zone Reality

| redakce | tiskobrázek k článku: Autorka Harryho Pottera v dokumentu na Zone Reality

Jaké vášně, intriky a nečekané zvraty předcházely narození autorky Harryho Pottera? V neděli 5. února se to dozví tuzemští diváci placené televize Zone Reality, která v 9.20, 14.20 a 18.30 hod. odvysílá premiérovou epizodu věnovanou slavné spisovatelce J. K. Rowlingové z cyklu BBC Kdo si myslíte, že jste?

V tomto pořadu nominovaném na prestižní cenu BAFTA pátrá slavná osobnost ve spolupráci s odborníky na genealogii po svých předcích.

V této inspirující a poučné reality show z produkce BBC se každou sobotu a neděli na Zone Reality vydáme do minulosti známých osobností a budeme svědky jejich emocí i překvapení při objevech velkých tajemství rodinné historie. Každý díl se zaměřuje na jednu slavnou osobnost z oblasti sportu, umění či literatury a na její pátrání v rodinné minulosti.

V nejbližší epizodě se na obrazovce objeví J. K. Rowlingová, věhlasná autorka Harryho Potttera, která se rozhodla pátrat po francouzských předcích, o nichž do té doby věděla jen málo. Její dramatické hledání začíná v Edinburghu, poté se přesouvá do londýnského hotelu Savoy a pak na kdysi krvavá bojiště i do zapadlých uliček Paříže.

Mezi další hvězdy šoubyznysu, které se v osmé sérii „Kdo si myslíte, že jste?“ rozhodly pátrat po záhadách vlastní minulosti, patří slavná herečka Emilia Foxová (znáte například z filmu Pýcha a předsudek nebo Pianistka) či zpěvák BeeGees Robin Gibb.

Premiéru epizody J. K. Rowlingová z cyklu BBC „Kdo si myslíte, že jste“ přinese Zone Reality v neděli 5. února hned třikrát, a to v 9.20, 14.20 a 18.30 hod.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články