Quantcast

Osud televize Deluxe Music nejistý

| redakce | tiskobrázek k článku: Osud televize Deluxe Music nejistý

Provozovatel německé hudební televize Deluxe Music zřejmě našel svého investora. Název společnosti ale provozovatel zatím neoznámil. Deluxe Music hledá na sociální síti podporu ze strany televizních diváků.

S titulem "Deluxe Music má budoucnost" oznámila stanice na svých stránkách na Facebooku, že našla investora, který se rozhodl v pokračování v Deluxe Music. Stanice zároveň hledá podporu u diváků - "Potřebujeme Vaši pomoc každý telefonát, všechny dopisy, e-maily nebo faxy na kabelové operátory, jsou velmi důležité a pomáhají nám," uvádí Deluxe Music.

Deluxe Music je od ledna 2012 v insolvenci. Stanice se prostřednictvím předběžného insolvenčního správce snažila najít investora.

Deluxe Music postupně přichází o diváky - kabeloví operátoři v Německu vyřazují stanici ze své nabídky. Začátkem tohoto týdne vyřadil ze své sítě Kabel Deutschland, následovala ji Unitymedia. Zde se místo hudební stanice vysílá 13th Street HD. Pravděpodobně v pondělí 19.3.2012 Deluxe Music skončí i v Kabel BW, konkrétně na přání vysílatele. V současné době jsou klienti této sítě informováni o plávaném vypnutí stanice.

Deluxe Television byla založena v roce 2004. Od 1.4.2005 provozuje 24 hodinový hudební kanál pod názvem Deluxe Music určený pro diváky ve věku od 25 do 59 let. Stanice je dostupná pro více než 30 milionů kabelových a satelitních domácností v Evropě. Od roku 2007 společnost provozuje také rozhlasovou stanici Radio Deluxe Lounge. V roce 2009 spustila placený kanál Deluxe Lounge HD s relaxačním obsahem.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články