Quantcast

13E: Water Planet zahájil pravidelné vysílání

| redakce | tisk

14. května 2012 přibližně v 17:00 hodin zahájila pravidelné vysílání stanice Water Planet, nový polský tématický kanál společnosti Polcast Television, která již provozuje programy jako Tele5 a Polonia 1.

Stanice Water Planet vysílá FTA ze satelitu Eutelsat Hot Bird (13°E). Water Planet nahradil původní kanál CSB TV na staré frekvenci. Novela TV, druhý kanál Polcast Telelevision zahájil vysílání v pondělí kolem 18. hodiny.

Water Planet je založen na 4 programových pilířích - vodní prostředí (ekologie, přírodní katastrofy, geologie, příroda), mořská historie (objevy, bitvy), špinavá práce (technologie, průmysl, bezpečnost), hloubka života (sport, turistika, kuchyně).

Kanál je určen všem divákům, kteří mají zájem o aktivní styl života, hledáním informací o jejich okolním prostředí, cestování, kulturu a historii.

Water Planet bude vysílat 8 hodin premiérového obsahu denně.

Novela TV nabídne 8 premiérových pořadů denně. Mezi nimi budou žhavé zprávy a dobře známé a populární tituly. Stanice bude vysílat kolumbijské, americké a mexické telenovely, které se ještě v Polsku nevysílaly.

technické parametry pro Water Planet a Novela TV:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 11,411 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK

Water Planet a Novela TV vysílají zpočátku FTA. Po několika měsících bude signál zakódován a dostupný jen abonentům satelitních platforem a kabelových sítí v Polsku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články