Quantcast

Eutelsat odvysílá 2 tisíce hodin z olympiády

| redakce | tisk

Satelitní operátor Eutelsat Communications je v závěrečné fázi příprav na zajištění satelitních přenosů z olympijských her v Londýně a přední mezinárodní multisportovní akce vygeneruje více než 2 tisíce hodin satelitních přenosů.

Kapacita pro olympiádu bude vyčleněna na čtyřech satelitech Eutelsat, které dodají signály do Evropy, na Střední východ, Asii, Jižní Ameriku a také pro Evropskou vysílací unii EBU s pokrytím 300 akcí ve 36 sportech, stejně jako zahajovací ceremoniál, rozhovory a nejnovější zpravodajství.

Významné úsilí Eutelsatu a satelitního vysílacího společenství zajistilo nejvyšší kvalitu signálu během olympijských her, zejména se zavedením Carrier ID. Carrier ID je razítko na uplinkových signálech, které umožní satelitním operátorům efektivněji identifikovat přenosy a jejich satelity s cílem urychlení koordinace s provozovateli pozemních vysílacích stanic.

Více než 70 členů EBU, kteří mají vysílací práva pro olympiádu, bude mít přístup k 12 HD kanálům v rámci sítě Eurovision.





Reklama




Vybrané články