Quantcast

Fanděte Liberci v odvetě proti Kluži živě na Sport1

| redakce | tisk

Ani v době londýnské sportovní horečky nepřijdou čeští fanoušci o rozhodující fotbalový zápas Liberce proti rumunské Kluži. Odvetný zápas českého mistra na domácí půdě o postup do Ligy mistrů uvidí v přímém přenosu exkluzivně diváci televize Sport1.

Vysílání zápasu třetího předkola milionářské soutěže začne ve středu 8. srpna v 18.45, stejně jako v případě úvodního utkání v Rumunsku ho slovem doprovodí oblíbený a zkušený komentátor SportTV Milan Štěrba.

Do odvety proti Kluži nastoupí Severočeši s jednogólovým mankem. „Rumuni se ukázali jako těžký soupeř, především jejich portugalští hráči vynikali individuálními vlastnostmi na hřišti,“ vrací se k prvnímu zápasu Milan Štěrba, komentátor zápasu a fotbalový expert SportTV. I přes to vidí Štěrba šance českého mistra optimisticky. „Liberec musí předvést týmový výkon a zlepšit efektivitu kolem pokutového území, důležitá taky bude náhrada nemocného Štajnera,“ říká komentátor SportTV.

Přímý přenos odvety třetího předkola Ligy mistrů FC Slovan Liberec - CFR Kluž vysílá exkluzivně televize Sport1 ve středu 8. srpna od 18.45. Reprízu mohou diváci zhlédnout krátce po skončení zápasu, a to od 21.45 na Sport2.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články