Quantcast

Na Prima COOL vpadne nejnovější Top Gear

| redakce | tisk

V pátek tento týden přisviští na Prima COOL premiérová 18. série oblíbeného Top Gearu. Jako vždy mohou diváci sledovat slavný motoristický magazín každý pátek od 20.15. Série obsahuje nejen sedm pravidelných dílů, ale i jedinečný indický speciál. Navíc se příznivci domácí Fabie dočkají velmi netradičního závodu českého vozu proti něčemu, co ani zdaleka automobil nepřipomíná.

Nezaměnitelný Top Gear je zpátky a s ním aktuální díly z přelomu let 2011 a 2012. Jaké absurdní situace nás čekají v 18. sérii? Trojice neohrožených moderátorů se v úvodním speciálu ve třech ojetinách vydá napříč Indií. Čeká je dlouhá cesta, na ní indičtí řidiči a Himálaje. Navíc se pokusí zlepšit obchody mezi Británií a Indií. Budou propagovat britské výrobky, a to způsoby, které si sami vymyslí. Jednou z nejlepších reklam bude pochopitelně i využití zmíněných vozů.

Kromě speciálu se však diváci mohou těšit také na další nápadité reportáže a neuvěřitelné řidičské dovednosti moderátorů. Své přednosti předvedou například při průjezdu Itálií, kde se zdrží v Římě a na jedinečných okruzích v Imole a Nardo. Navíc ukážou špičku mezi posledními supersporty - Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C a Noble M600. S Richardem nás dostane kouzlo závodů Nascar a Jeremy s Jamesem se vydají do Číny, která hodlá za pět let prodávat vozy celému světu.

Vedle řidičského oprávnění a obdivuhodné výmluvnosti vlastní moderátoři i slušnou dávku fantazie. Jeremy a Richard odkryjí své filmařské ambice a pokusí se natočit akční honičku. Každý se s natáčením vypořádá po svém. Jako vždycky... Trojice se rovněž pokusí o výrobu terénních vozítek pro handicapované a prověří je v souboji s nezdolnými vojenskými dopravními prostředky. Neobvyklých vozů je ale na světě habaděj. Top Gear předvede auta, která mají letecký motor, a tak jedinečný vzhled, sílu a zvuk, že to vyrazilo dech i matadorům pořadu.

Na Prima COOL vpadne nejnovější Top Gear
▲ Na Prima COOL vpadne nejnovější Top Gear

Ani v této řadě magazínu nebudou chybět hosté. Mezi i pro nás známými tvářemi najdeme třeba Matta LeBlanca, známého jako Joey Tribbiani ze seriálu Přátelé, či herce Matta Smithe. Pořad rovněž navštíví kytarista a hudebník Slash. Člena kapely ACDC Briana Johnsona pak například uvidíme, jak pomáhá s testem elektromobilu jménem Fisker Karma.

Co by to ale bylo za Top Gear, kdyby se v každém z dílů neobjevilo nějaké porovnání vozů nejrůznějších tvarů a značek? Tak se příznivci testů mohou mimo jiné těšit v pátém díle i na závod mezi Škodou Fabií S2000 s Tonim Gardemeistrem za volantem a jedinečným tryskovým mužem - Yves Rossym.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články