Quantcast

Al Jazeera Sports +3 testuje FTA na 72E

| redakce | tisk

Dočasné nekódované testovací vysílání placeného sportovního kanálu Al Jazeera Sports +3 se objevilo na novém satelitu Intelsat 22 na orbitální pozici 72,1°E. Jedná se vůbec o první televizní signál dostupný na klasických set top boxech.

Al Jazeera Sports +3 je jedním z placených sportovních kanálů katarského provozovatele Al Jazeera. Stanice vysílá přímé přenosy a záznamy z fotbalových utkání španělské fotbalové La Liga, italské Seria, interview, reportáže a mnoho dalšího.

Al Jazeera Sports +3 testuje FTA na 72E
▲ Al Jazeera Sports +3 testuje FTA na 72E

Al Jazeera (Al Džazíra) je provozovatelem neplacených sportovních kanálů Al Jazeera Sports 1 a 2, placených programů Al Jazeera Sports +1 až +10, Al Jazeera Sports Global, sportovně-zpravodajské televize Al Jazeera Sports News v SD i HD, a kanálů v HD rozlišení Al Jazeera Sports HD1 a HD2. Provozovatel nyní chystá další placené stanice Al Jazeera Sports HD3 a HD4 a také Al Jazeera Sports Clubs.

technické parametry:

• Intelsat 22 (72,1°E), freq. 12,687 GHz, pol. H, SR 2016, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, MPEG-4/SD

Vedle sportovních kanálů se pod značkou Al Jazeera vysílá několik dalších stanic - zpravodajské a informací Al Jazeera, Al Jazeera English, Al Jazeera Balkans, Al Jazeera Mubasher, dokumentární Al Jazeera Documentary Channel a dětský Al Jazeera Childrens Channel.





Reklama




Vybrané články