Quantcast

Spengler cup a hvězdy NHL zpestří Vánoce na NOVA Sport

| redakce | tisk

85. ročník Spenglerova poháru letos opět přivítá vybrané týmy z Evropy, a protože zámořská NHL hned tak nezačne, představí se na něm tentokrát mimořádná plejáda hvězd. Spengler cup mohou diváci sledovat na NOVA Sport a VOYO.cz v termínu od 26. 12. do 31. 12. 2012.

Kapitán San José Joe Thornton, budoucí spoluhráč Jaromíra Jágra v Dallasu Loui Erikkson nebo reprezentační stálice Roman Polák, který v NHL patří St.Louis. Ti všichni se v malebném švýcarském Davosu objeví. Domácí Davos navíc pro Spengler Cup získal z jiných švýcarských týmů další hvězdy, jako jsou Patrick Kane nebo Damien Brünner. Vedle nich by měla nastoupit celá řada kanadských hvězd, protože na turnaj je pozvaná také reprezentace javorového listu, která bude moci nominovat své krajánky, kteří nastupují ve švýcarské lize. V kanadském týmu by se mohli objevit John Tavares, Patrice Bergeron, Tyler Seguin, Jason Spezza, Logan Couture nebo Brooks Laich.

Druhým rokem po sobě bude Českou republiku reprezentovat tým HC Vítkovice STEEL, který po trenérské výměně stoupá tabulkou Tipsport extraligy strmě vzhůru.

NOVA Sport a VOYO.cz vám nabídne všechny zápasy ze skupiny i z play off, včetně finálového duelu, který se tradičně hraje na Silvestra v poledne.

Pozvané týmy

HC Davos (pořadatelský tým)
HC Vítkovice STEEL
Tým Kanady
Adler Mannheim
HC Fribourg-Gottéron
Salavat Julajev Ufa

Největší hvězdy

Joe Thornton, Loui Erikkson (Davos), Roman Polák (Vítkovice), Patric Hörnqvist, Maxime Talbot (Fribourg-Gotterón), Dennis Seidenberg, Jason Pominville (Mannheim), Miroslav Blaťák, Tomáš Rolinek, Sergej Zinovjev (Ufa).

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články