Quantcast

Universal Channel HD v nabídce Cyfrowy Polsat

| redakce | tiskobrázek k článku: Universal Channel HD v nabídce Cyfrowy Polsat

5. března 2013 se nabídka polské satelitní placené televize Cyfrowy Polsat rozšíří o další kanál z portfolia Universal Networks International - programovou HD novinku Universal Channel HD. Stanice bude součástí balíčku Film HD. Abonenti paketu Cyfrowy Polsat budou prvními diváky nové stanice.

Universal Channel HD je čtvrtý kanál po Universal Channel, E! Entertainment Television a Scifi Universal, který poskytuje Universal Networks International v nabídce platformy Cyfrowy Polsat. Podobně jako Scifi Universal rozšiřuje nový kanál balíček Film HD. Stanice bude umístěna na 144. programové pozici na přijímačích Cyfrowy Polsat. Je to v pořadí 36. kanál v HD rozlišení v nabídce.

5.3.2013 zároveň startuje "otevřené okno" s kanály Universal Channel, Universal Channel HD a Scifi Universal. Cílem akce je seznámit všechny diváky platformy Cyfrowy Polsat s programy vysílatele. Akce potrvá do 24.3.2013.

Universal Channel HD přinese takové tituly jako Castle, Good Wife, CSI: Miami, Hawaii Five-0 a největší kino hity. Všechny tyto pořady budou dostupné v HD rozlišení. Již 10.3.2013 zahájí Universal Channel HD týdny nedělního smíchu. V tomto cyklu se mohou diváci těšit na populární řady amerických seriálů jako "Whitney", "Deník Bridget Jonesové" a pátou řadu "Californication".

technické parametry:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 10,911 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články