Quantcast

Kanál WAU chystá denní TOP Star, Varenie s Luciou

| redakce | tisk

V polovině příštího měsíce spustí na slovenském trhu privátní skupina JOJ svůj třetí kanál s názvem WAU. V letošním roce přinese mj. pořady Nákupné maniačky, Páli jej to!, Varenie s Luciou, TOP Star či Skutočné paničky z Beverly Hills / Orange County.

Relace Nákupné maniačky bude o stylingu za 4 hodiny a 500 eur. TOP Star bude přinášet denně pikošky či trapasy slovenských a světových celebrit. Reality show Skutočné paničky z Beverly Hills / Orange County bude o životě bohatých a zabezpečených žen domácnosti kosmopolitních amerických měst.

Kanál WAU chystá denní TOP Star, Varenie s Luciou
▲ Kanál WAU chystá denní TOP Star, Varenie s Luciou

Z původní tvorby WAU chystá seriály Deň a Noc, Keby bolo beby a Odsúdené. V případě seriálu Deň a Noc půjde o předpremiérové díky - o 4 hodiny dříve než na sesterské televizi JOJ PLUS.

Filmové a seriálové premiéry nebudou chybět ani na televizi WAU: Amélia (životopisná drama), Materské galeje (komedie), Jeden deň (romantická drama), Zmiznutie v Mexiku (thriller), Nora Roberts: Vražedná nevinnosť (mysteriózní drama) či Lena - moja láska (telenovela).

Kanál WAU chystá denní TOP Star, Varenie s Luciou
▲ Kanál WAU chystá denní TOP Star, Varenie s Luciou

Ve vysílání WAU budou i lifestylové pořady - například Bábätká, Naša Svatba, Ty schudni a ty priber!. Najlepší vizážisti, Jedlo, čo ťa žerie, Áno, šéfe! USA a také českou Pekelnou výzvu, kterou vysílá PRIMA COOL.





Reklama




Vybrané články