Quantcast

Potvrzeno: Slovak Sport TV2 bude v IPTV službě O2TV

| redakce | tisk

Dlouho se spekulovalo o tom, kdo bude na území České republiky poskytovat nový slovenský sportovní kanál Slovak Sport TV2, který zahájí pravidelné vysílání dne 1.8.2013.

Jako první jej zařadí do svého programového rastru IPTV platforma O2TV, provozovaná společností Telefonica Česká republika. Slovak Sport TV2 bude jednou ze srpnových programových novinek platformy O2TV. Nový kanál nahradí stanici Sport5, která v O2TV končí.

Slovak Sport TV2 bude vysílat žádanou anglickou fotbalovou Premier League, Primera Division, WTA a mnoho dalších sportovních akcí.

K 1.8.2013 bude v IPTV službě O2TV ukončena distribuce ESPN America a ESPN Classic. Konec šíření těchto stanic je spojen s koncem jejich působení na evropském trhu. Na jejich pozicích se v programových balíčcích objeví Eurosport HD a Eurosport HD (součást balíčku Sport a Sport plus).

V nabídce O2 TV Flexi dojde k rozšíření základní nabídky o Šlágr TV a Óčko (přesun z balíčku Styl). Balíček Hudba se rozšiřuje o Óčko Gold a Mezzo, balíček Děti o Megamax, balíček Seriál o Film+ a MGM, balíček Sport o programy Eurosport HD, Eurosport2 HD, SlovakSport.tv2 pro diváky, u kterých je O2 TV dostupná v HD kvalitě, a SlovakSport.tv2 pro všechny diváky.

Starší nabídka O2TV Komfort se rozšiřuje o Eurosport HD, Eurosport 2 HD a Šlágr TV (balíček O2TV Zábava), Óčko a Šlágr TV (balíček O2 TV Kino), Óčko, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Slovak Sport TV2 a Šlágr TV (balíček O2 TV Sport). Doplňkový balíček Zábava plus se rozšiřuje o Óčko, Eurosport HD, Eurosport 2 HD a Šlágr TV. Balíček Hudba Plus se rozrostl o stanice Óčko Gold a Mezzo. Do balíčku Sport plus operátor zařazuje Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Slovak Sport TV2. Balíček Děti plus o Megamax a do programového balíčku Filmy plus nově zařazuje stanice Film+ a MGM.





Reklama




Vybrané články