Quantcast

Krokodýlí muž na Viasat Nature

| redakce | tisk

Pro většinu z nás jsou to děsivá zvířata - pro jednoho Angličana jsou ale vášní. Shaun Foggett je laskavý otec rodiny, který žije v hrabství Oxfordshire s manželkou a třemi dětmi.

Je ale také britskou odpověďí na Krokodýla Dundeeho - v kůlně na zahradě ubytoval více než 20 krokodýlů, aligátorů a kajmanů, přičemž se snaží otevřít první krokodýlí ZOO v Británii. A právě seriál Krokodýlí muž vypráví fascinující příběh o jeho snaze o naplnění celoživotního snu.

Krokodýlí muž na Viasat Nature
▲ Krokodýlí muž na Viasat Nature

Uvidíte, jak Shaun bude po celém světě skupovat další a další krokodýly a zároveň se doma v Oxfordshiru bude snažit přesvědčit místní radnici, že právě on je ten jediný správný, kdo může doslova za jejími dveřmi otevřít krokodýlí ZOO. Shaun nepochybně dostal do vínku touhu, tvrdohlavé odhodlání a vítězný úsměv, ale bude to stačit na to, aby se jeho vášeň nakonec stala i jeho živobytím? A může si vůbec dovolit financovat takový drahý provoz bez cizí pomoci?

Během natáčení seriálu se Shaun vzdá práce truhláře, aby následoval svůj sen. Potřebuje prostory s licencí pro ZOO, ale zároveň i s nóbl kouty - to by mělo přitáhnout veřejnost a udržet všech 23 druhů vražedných krokodýlů, které až do teď nashromáždil. Aby se mohl dohadovat o nové poplatky, potřebuje někoho, kdo má opravdový fištrón - a tak se napříč světem účastní velkých setkání krokodýlých nadšenců, kde je mu vysvětlena mantra: “Jednoho dne stejně zemřeš, že jo?“!

Nenechte si ujít ani vteřinu tohoto příběhu skutečného Krokodýla Dundeeho, který se snaží naplnit svůj sen dovézt krokodýly na britské břehy - nalaďte se na Viasat Nature. Krokodýlí muž - pondělky, od 4. do 25. listopadu 2013, ve 19:00 hodin na Viasat Nature.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články