Quantcast

Web Horror.cz mění majitele: nově spadá do mediální skupiny Leoše Pohla

| redakce | tisk

Komunitní internetový web Horror.cz má nového majitele. Jeho dosavadní provozovatel a majitel domény, firma ATLANET media s. r. o., se dohodl na prodeji webu a na převodu domény horror.cz se společností MEDIAPOLI Group s. r. o. Ta spadá do mediální skupiny, kterou vlastní Leoš Pohl.

Horror.cz, zaměřený zejména na hororové filmy, seriály a povídky, je největším domácím webem věnovaným temnému žánru. Obsahuje velké množství unikátních článků a desetitisíce uživatelských komentářů a má několik tisíc registrovaných uživatelů. Na internetu je dostupný více než sedm let.

Jsem rád, že Horror.cz, zavedený komunitní web s mnoha fanoušky hororu, bude i nadále v profesionálních rukou. Věřím, že díky tomu bude plně využit jeho potenciál, udržena kvalita a že se bude rozvíjet tím správným směrem,“ komentuje prodej Jan Kunčík, majitel společnosti ATLANET media s. r. o. zabývající se vytvářením a provozem řady úspěšných internetových projektů.

Horor film TV, kterou provozujeme od února tohoto roku a která je v Čechách a na Slovensku jedinou televizí svého druhu, získává v Horror.cz více než důstojného partnera. Jsem si jist, že v budoucnu povede jejich úzká spolupráce na jedné straně k rozšíření a zkvalitnění televizní programové nabídky a na straně druhé se web obohatí o řadu nových funkcí. Příznivci žánru rozhodně na jejich spolupráci vydělají,“ podtrhuje Leoš Pohl, vlastník společností MEDIAPOLI Group s. r. o.

MEDIAPOLI Group s. r. o. spolu se společností Prague Digital TV s. r. o., provozovatelem regionálního televizního multiplexu v Praze a Středočeském kraji, rádiem Dechovka, prvním a nejoblíbenějším dechovkovým rádiem vysílajícím na středních vlnách a po internetu, a s Československou filmovou společností, která provozuje televizní stanice CS film, CS mini, KINOSVĚT a Horor film, jsou součástí volné mediální skupiny vedené Leošem Pohlem.

zdroj: ČFS





Reklama




Vybrané články