Quantcast

Baltský kanál OE se přesune na Ukrajinu

| redakce | tiskobrázek k článku: Baltský kanál OE se přesune na Ukrajinu

Baltský zábavní kanál OE zahájí vysílání a produkci obsahu na Ukrajině. Lotyšská společnost totiž plánuje změnit zemi v důsledku zpřísnění podmínek pro podnikání v pobaltských zemích. Kanál OE již získal licenci na satelitní vysílání od ukrajinského regulátora médií.

OE se na televizních obrazovkách opět objeví 5. ledna 2014. Stanice bude vysílat v šesti zemích SNS a Pobaltí. Své diváky má získat prostřednictvím šíření v kabelových sítích.

"Nyní je pro nás výhodnější pracovat na Ukrajině," uvedl zástupce OE Aleks Klark. Stanice fungovala 4 roky v Estonsku, Lotyšku a Litvě. Podle nezávislého průzkumu, který provedla společnost Baltcom podél Baltského moře v roce 2011, kanál OR byl na prvním místě mezi hudebními a zábavními kanály v pobaltských zemích.

Kanál OE vysílá informace ze světa showbyznysu, módních přehlídek, festivalů, koncertů, hodně hudby a filmů. Program se skládá z takových pásem jako "OE Hits", "OE Kids", "Top 10 Made in UA!", "Top 10 RU", "Top 20", "OE Dance", "OE Kinozal", "Oe Nočnoj Seans".

Kanál vysílal v ruštině po dobu několika týdnů ze satelitu Astra 1G (31,5°E), freq. 12,304 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 7/8, DVB-S/QPSK.

zdroj: satkurier.pl, mediasat.net.ua





Reklama




Vybrané články