Quantcast

TV Nova slaví 20. narozeniny a otevřela brány svým divákům

| redakce | tisk

Nahlédnout do světa Novy a vidět zákulisí oblíbených seriálů a pořadů chtěly tisíce diváků TV Nova. Stovky šťastlivců, kterým se podařilo včas registrovat, dnes měly možnost zažít program plný zábavy, setkání s jejich oblíbenými moderátory i herci a prohlédnout si studio Televizních novin a ateliéry Hlasu ČeskoSlovenska, seriálů Ordinace v růžové zahradě 2, Doktoři z Počátků a Ulice.

První návštěvníky přivítali Lucie Borhyová a Rey Koranteng, kteří odstartovali dnešní den otevřených dveří spolu s ostatními moderátory sfouknutím svíček na rekordním dvacetipatrovém dortu, který televize Nova nadělila všem divákům ke svému 20. výročí.

TV Nova slaví 20. narozeniny a otevřela brány svým divákům
▲ TV Nova slaví 20. narozeniny a otevřela brány svým divákům

Z dnešního dne jsem nadšená, počasí vyšlo a je tady spousta diváků. Měli jsme možnost si s nimi i popovídat, je to opravdu pěkná akce,“ řekla moderátorka Lucie Borhyová. „Mám hlavně radost z nadšených diváků, kteří dnes zavítali k nám do televize Nova. Také musím pochválit počasí, po dlouhé době jsem viděl východ slunce,“ doplnil s úsměvem Rey Koranteng.

Celým dnešním dnem provázela diváky před budovou TV Nova dvojice Tomáš a Tomáš ze Snídaně s Novou, kteří měli pro návštěvníky připravený zábavný program a soutěžní kvíz. Návštěvníky přišli pozdravit Emma Smetana, Markéta Fialová, Petr Suchoň, Michal Hrdlička, Martin Čermák, Iveta Kořínková, Zorka Hejdová, Michaela Nová, Kristina Kloubková, Petra Svoboda, Inna Puhajková a mnoho dalších. Diváci se mohli se svými oblíbenými moderátory osobně setkat a odnést si na památku jejich autogram se společnou fotografií.

V seriálových ateliérech na diváky čekala Zlata Adamovská, Dana Morávková, Martin Stránský, Nela Boudová, Ljuba Krbová, Šárka Ulrichová a mnoho dalších.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články