Quantcast

Adventure HD na satelitu pouze v paketu nc+

| redakce | tiskobrázek k článku: Adventure HD na satelitu pouze v paketu nc+

Od 1. září 2014 bude polská satelitní pay-tv platforma nc+ poskytovat svým abonentům nový tématický televizní kanál - Adventure HD. Na satelitu jej bude poskytovat pouze platforma nc+. První měsíc bude stanice dostupná pro všechny abonenty nc+.

Kanál Adventure HD bude v nabídce platformy nc+ umístěn na 81. pozici v EPG. Po celé září bude stanice dostupná všem klientům nc+ zcela zdarma. Od října bude kanál nabízen za příplatek 1,99 zlotých měsíčně (cca 14 Kč).

Vedle zařazení nového programu dojde k přesunu stanice Religia.tv na pozici 89, Power TV bude na 157. předvolbě a BBC Entertainment se objeví na 128. pozici v EPG.

Adventure HD na satelitu pouze v paketu nc+
▲ Adventure HD na satelitu pouze v paketu nc+

Adventure HD bude přinášet širokou škálu pořadů polské a zahraniční produkce. Stanice se zaměří zejména na dobrodružství, včetně závodů off-road a magazínech o horách. Stanice bude cílit především na muže, důležitou součástí programové nabídky budou pořady o lovu a rybaření. Dále stanice přinese populární formáty z žánru docu-reality.

Vedle nc+ bude Adventure HD v nabídce kabelových operátorů INEA, Sat-Mont-Service, Sat-Film, Echostar, Idealan, Italnet a Winogradzka Telewizja Kablowa. Koncem září se program objeví i v síti Toya.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články