Quantcast

Eurosport představí během French Open inovativní VR aplikaci

| redakce | tisk

Eurosport posunuje hranice využití technologií ve sportovním vysílání. Inovativní aplikace Eurosport VR vtáhne diváky ještě více do samého srdce světového sportu. Eurosport VR lze stáhnout v průběhu Roland Garros.

Aplikace představí - vždy po uzavření hracího dne - nejlepší herní momenty dne (včetně „Shots of the day“) a exkluzivní zákulisní záběry ve VR. Eurosport VR umožní divákům být blíže sportovním akcím než kdykoli v minulosti a naplňuje slogan Eurosportu „Fuel your passion“. Během Roland Garros uvidí diváci tenisový svět očima jeho největších hvězd včetně záběrů v perspektivě 360°.

V prosinci minulého roku využil Eurosport inovativní technologie a ukázal fanouškům zimních sportů jízdu legendárního alpského lyžaře Bodeho Millera v dosud neviděné perspektivě 360° na proslulé sjezdovce Birds of Prey v Beaver Creeku v Coloradu.

Eurosport představí během French Open inovativní VR aplikaci
▲ Eurosport představí během French Open inovativní VR aplikaci

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Neustále se snažíme představovat divákům nové vzrušující způsoby, jak se ponořit do světa sportu. Využíváním inovativních technologií jim umožňujeme být přímo v jádru dění a přivádíme je co nejblíže k jejich sportovním hrdinům.“

Po výrazně pozitivních reakcích na video jízdy Bodeho Millera představí Eurosport poprvé podobné zážitky i ze světa nejlepšího tenisu.

Sportovní fanoušci si mohou užít všechna videa přes brýle pro VR jako Samsung Gear VR nebo Google Cardboard. Eurosport jde ve stopách společnosti Discovery, jejíž aplikaci Discovery VR stáhlo 700 tisíc uživatelů.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články