Quantcast

Nova odvysílá v prosinci reality show Akce nový domov

| redakce | tisk

Televize Nova si na dva prosincové večery připravila novou reality show s názvem Akce nový domov, která dává lidem v těžké životní situaci možnost začít znovu. První díl odvysílá Nova ve středu 14. prosince, díl druhý bude následovat o týden později.

Diváci budou moci Akci nový domov sledovat vždy od 20:20 hodin, celou show je provede oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová.

Tereza Pergnerová se vrací na televizní obrazovky, aby změnila osud lidem, kteří se ocitli v nouzi. Osobně zjišťuje, v jak otřesných podmínkách tito lidé žijí, často bez jakékoliv naděje na lepší budoucnost. Akce Nový domov dá příležitost rodinám hodit starosti o bydlení za hlavu a vstoupit do nové životní etapy.

Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto projektu, ve kterém dáváme lidem, kteří se ocitli často na samém dně, šanci na lepší život a hlavně i naději“, říká Tereza Pergnerová.

Nova odvysílá v prosinci reality show Akce nový domov
▲ Nova odvysílá v prosinci reality show Akce nový domov

A právě tuto naději a možnost odrazit se ode dna přináší Tereza už v prvním díle pořadu, a to devětašedesátiletému Zdeňku Sporerovi, se kterým si osud nehezky pohrál.

Zdeněk Sporer je dědečkem dvou malých kluků, třináctiletého Daniela a jedenáctiletého Dominika. Oba chlapce vychovává už 10 let sám v malém panelovém bytě v Mostě. Pan Sporer se snaží dát svým vnukům vše, co potřebují a na bydlení už nezbývají finance. Jejich byt tak nelze označit jinak než za nevyhovující a v mnohých ohledech zdraví a životu nebezpečný.

Akci nový domov si nenechte ujít ve středu 14. prosince od 20.20 na TV Nova.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články