Quantcast

TV Barrandov dnes slaví 10. narozeniny

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Barrandov dnes slaví 10. narozeniny

Televizní skupina Barrandov oslavuje významné výročí. Dnes je to přesně 10 let od zahájení provozu nové celoplošné plnoformátové televize Barrandov. Stanice TV Barrandov začala vysílat 11.1.2009 v 11:01 hodin self-promo pořadem "Rozsvítí se Vám".

Self-promo se vysílalo do 20. hodiny, kdy jej vystřídala první zpravodajská relace "Hlavní zprávy" a předpověď počasí "Jak bude". Po skončení zpravodajství přinesla TV Barrandov galavečer plný hvězd - "Karneval na Barrandově", kterým provázeli Zuzana Bubílková a Miloš Knor.

I následující pořad ve 21:35 hodin byl v první vysílací den TV Barrandov vlastní produkce - dokumentární cyklus o lásce a vášni v partnerských a mezilidských vztazích "České milování".

Sídlo TV Barrandov (foto: TV Barrandov)
▲ Sídlo TV Barrandov (foto: TV Barrandov)

O půlhodiny později TV Barrandov v první vysílací den přinesla "Talkshow Jana Saudka" a ve 22:50 hodin českou komedii "Svatba jako řemen". Vysílací den ukončilo opakování zpravodajské relace "Hlavní zprávy" a to 25 minut po půlnoci.

Dnes televizní skupina Barrandov provozuje celkem 4 celoplošné programy. Vedle TV Barrandov, jež oslavuje dnes výročí od svého spuštění, Kino Barrandov (od dubna 2015), Barrandov Plus (od května 2015) a Barrandov News (od září 2015 nejprve jako Barrandov Muzika, později jako Barrandov Family).





Reklama




Vybrané články