Quantcast

Atmedia nově přibírá do svého portfolia stanici TV Paprika

| redakce | tiskobrázek k článku: Atmedia nově přibírá do svého portfolia stanici TV Paprika

Společnost Atmedia rozšíří od 1. května 2019 portfolio zastupovaných televizních stanic o TV Paprika. Od stejného data bude na kulinářsky zaměřeném kanálu zahájen prodej televizní reklamy, stanice zároveň vstoupí do projektu elektronického měření sledovanosti televize (PCEM).

V rámci Atmedia bude TV Paprika nabídnuta v balíčcích atmax, atadults, atchoice.

TV Paprika přispěje k větší atraktivnosti námi poskytovaných balíčků. Zadavatelům reklamy nabídneme stanici, která se jako jedna z mála věnuje výhradně jídlu, vaření a kulinářskému umění. Jejím prostřednictvím lze oslovit ženy ve věku 25-59 let, a to zejména ty, které rády vaří, vaření je pro ně hobby, taktéž ale dbají na svoji životosprávu, rády zkouší nové recepty a řídí se současnými trendy,“ popisuje Michaela Vasilová, Managing Director společnosti Atmedia.

TV Paprika patří do televizní skupiny AMC (AMC Networks International - Central and Northern Europe), ze které Atmedia již 6 stanic zastupuje (AMC, Film+, Spektrum, Minimax, Sport 1 a Sport 2). Posledním přírůstkem, který se do portfolia Atmedia zařadil, byla stanice AMC (duben 2019). „S televizní skupinou AMC spolupracujeme již přes 10 let, a to k oboustranné spokojenosti. Dokládá to i zařazení druhé TV stanice v průběhu krátké doby do našeho portfolia,“ uvádí Vasilová. Atmedia zastupuje celkem 29 televizních stanic - od filmových, seriálových, dokumentárních až po ty určené pro děti.

Doma u Nigelly (foto: AtMedia)
▲ Doma u Nigelly (foto: AtMedia)

Původem maďarská kulinářská stanice TV Paprika je divákům v České republice dostupná od roku 2005. Vysílá 24 hodin denně, kromě Maďarska a České republiky je k naladění také na Slovensku, v Rumunsku nebo Moldavsku. Od roku 2018 je zcela lokalizovaná do českého jazyka. Diváci TV stanici naladí u největších operátorů v ČR, a to jak satelitních (Skylink, Digi TV), kabelových (UPC), tak IPTV (O2, T-Mobile).

TV Paprika nabízí jedny z nejlepších pořadů o vaření, a to v podání největších kuchařských hvězd, jakými jsou Gordon Ramsay (V rodinném kruhu), Nigella Lawson (Doma u Nigelly) nebo třeba Jamie Oliver (Jamieho rychlá a snadná kuchyně). „Diváci se na TV Paprika mohou inspirovat nápady a kuchařským uměním těch nejznámějších světových kuchařů. Zároveň poznají tajemství přípravy národních specialit z různých zemí světa, a to zábavnou formou, která oslovuje všechny fanoušky dobrého a kvalitního jídla,“ přibližuje programovou nabídku Vasilová. Nechybí ani pořady z lokální produkce, například Hezky Česky s Vendy a Adamem, Pepeho zdravá kuchyňa, nebo Česko-slovenský mlýnek.

zdroj: AtMedia





Reklama




Vybrané články