Quantcast

Antik: Tři nové Ultra HD kanály

| redakce | tisk

Košický telekomunikační operátor Antik Telecom rozšířil svoji programovou nabídku na fixních sítích o tři nové stanice v Ultra HD rozlišení ve formátu 4K a chystá se na šíření v 8K.

Nově společnost nabízí tři nové stanice - MyZen 4K, 4K Universe a Lounge TV 4K. Počet programů ve 4K v síti Antik Telecom se tak zvýšil na celkových 9.

MyZen TV 4K nabízí inspirující zážitky a zábavu a je to kanál o životním stylu pro ženy, vyprodukovaný ženami.

Antik: Tři nové Ultra HD kanály
▲ Antik: Tři nové Ultra HD kanály

4K Universe je nový 24 hodinový 4K HDR televizní program. Nabízí širokou nabídku pořadů - ranní vysílání dětské série "Eddie je Yeti", denní sérii veganských vaření "Plant-Based by Nafsika", premiéru zábavní série "Model Turned Superstar" představující Victorii Secret supermodel Alessandra Ambrosio a pozdní noční vysílání přináší nové dokumentární filmy jako je dobrodružství Patagonie s extrémním lyžováním, "The Empire of Winds".

Relaxační televize Lounge TV 4K je první česká televize ve 4K rozlišení, která přichází s jedinečným světovým formátem televizního vysílání. Propojuje hudbu předních tuzemských a světových DJů s ohromujícími pohledy ve 4K rozlišení.

Antik Telecom vysílání 4K stanice prostřednictvím celoslovenské optické sítě dostupné pro přibližně 200 tisíc domácností a set top boxy Antik Mini 3 a Antik Nano3 Giga. Je jediným operátorem fixní sítě na Slovensku, který nabízí 4K obsah.

Nyní se společnost chystá na 8K vysílání. Na trh jsou již dostupné první čipsety pro 8K rozlišení a objevily se i první pořady v tomto rozlišení, které se vysílají v Evropě již ze tří satelitních pozic.





Reklama




Vybrané články