Quantcast

Timeless Drama Channel v Chorvatsku a Makedonii u A1

| redakce | tisk

Stanice Timeless Drama Channel (TDC) rozšiřuje svoji dostupnost. Společnost SPI / Filmbox uzavřela dohodu s A1 Broadcasting na distribuci tohoto programu v Chorvatsku a Makedonii.

TDC od svého uvedení na trh v dubnu 2019 rychle zvyšuje svoji dostupnost po celé světě. Stanice je nyní dostupná ve 12 zemích prostřednictvím 14 operátorů, kteří dodávají televizní služby pro více než 3 miliony domácností.

SPI / Filmbox oznámil, že abonenti A1 Broadcasting v Chorvatsku a Makedonii budou mít nyní přístup k Timeless Drama Channel (TDC), jednoho z nejúspěšnějších žánrových kanálů na světě, se stovkami hodin strhujícího obsahu od hlavních tureckých producentů.

Timeless Drama Channel (TDC) (foto: SPI/TDC)
▲ Timeless Drama Channel (TDC) (foto: SPI/TDC)

Timeless Drama Channel (TDC) je prémiový turecký dramatický kanál SPI / Filmbox a od svého uvedení na trh se stal jedním z nejrychleji rostoucích dramatických kanálů. Provozovatel má v úmyslu během roku 2020 zdvojnásobit svoji dostupnost programu.

Stanice vznikla ve spolupráci s Ay Yapinem. Divákům nabízí více než 600 hodin nového obsahu, včetně devíti celosvětově uznávaných tureckých televizních seriálů Karadayi, Black Money Love, 20 Minutes, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, Five Brothers, The End a The 8th Day.





Reklama




Vybrané články