Quantcast

CS Film i Horor film zůstávají v nabídce Skylinku

| redakce | tiskobrázek k článku: CS Film i Horor film zůstávají v nabídce Skylinku

Dobrá zpráva pro abonenty česko-slovenské satelitní platformy Skylink. Provozovatel se dohodl se společností Československá filmová společnost na poskytování programů CS Film/CS Mini, Horor film, WAR - svět válek a KinoSvět i po 30.11.2019.

"Vše zůstává při starém," informoval web parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která platformu Skylink provozuje. "Dohodli jsme se," dodal.

V neděli 1.12.2019 se všechny popisované programy navíc představí v nové podobě a některé i pod novým názvem. CS Film s rozšířeným vysíláním od 6. hodiny ráno do půlnoci (dětské vysílání od 6. do 12. hodiny už jen jako programový blok). Od půlnoci do cca páté hodiny ráno bude vysílat CS Horror (dnes Horor film).

Změny čekají i dokumentární kanály - KinoSvět se přejmenuje na CS Mystery a WAR - svět válek bude vysílat pod názvem CS History.

K 1.12.2019 programy zároveň přecházejí pod správu nového majitele, slovenské mediální skupiny TV JOJ. Vedle rebrandu programů se patrně s novým majitelem mění i obchodní podmínky pro televizní operátory. Právě ty mohou rozhodnout v jaké šíři budou uvedené stanice dostupné na českém a slovenském trhu.

Nový majitel bude všechny popisované programy nabízet operátorům i v HD rozlišení. Na Skylinku zatím zůstávají v SD.





Reklama




Vybrané články