Quantcast

Nová moderátorská dvojice Snídaně s Novou

| redakce | tisk

V pondělí 20. července budou diváci Snídaně s Novou moci ráno vstát s novou moderátorskou dvojicí - Gabrielou Partyšovou a Alešem Lehkým. V uvádění tohoto ranního pořadu se budou střídat s dvěma dalšími páry - Kristinou Kloubkovou a Pavlem Svobodou nebo Nikolou Čechovou (zvanou Shopaholic Nicol) a Milanem Peroutkou.

Z této zprávy máme všichni radost. Jsem přesvědčena, že nová moderátorská dvojice ranní pořad oživí,“ uvádí ředitelka komunikace Lucie Melecká. „Gabriela i Aleš mají s moderováním Snídaně již několikaleté zkušenosti a jsou to velcí profesionálové. Tentokrát si však budou moci vyzkoušet, jak jim to ladí společně. Věřím, že si je diváci oblíbí,“ doplňuje.

Aleše znám od svých dvaceti let, jsme skoro stejně staří. Máme za sebou pestrý profesní život a věřím, že si budeme vzájemně dobrou inspirací,“ říká s úsměvem Gabriela Partyšová. „Na naši společnou práci se moc těším. Je to profese, která mě neskutečně baví a naplňuje,“ dodává.

Gabriela Partyšová a Aleš Lehký (foto: TV Nova)
▲ Gabriela Partyšová a Aleš Lehký (foto: TV Nova)

Splnil se mi sen. Tedy hned dva sny. Jednak jsem moc rád, že se můžu po roce do Snídaně vrátit, a pak ještě navíc po boku Gabriely. Vždycky s ní byla ohromná legrace. Máme rádi stejný typ humoru, tak věřím, že nám to spolu půjde...“, tváří se spokojeně Aleš Lehký.

Ani jeden z nich nebude ve Snídani nováčkem. Gabriela tento pořad uváděla s Pavlem Svobodou, Aleše si zase diváci pamatují po boku Ivety Kořínkové.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články