Quantcast

DPG Media představila nové kanály VTM 2, VTM 3 a VTM 4

| redakce | tisk

Belgicko-nizozemská mediální skupina DPG Media představila dnes na belgickém trhu nové televizní programové služby s názvy VTM 2, VTM 3 a VTM 4. Nahradily původní stanice Q2, Vitaya a CAZ.

VTM 2 vysílá na pozicích původní stanice Q2. Jde o druhý kanál pod značkou VTM určený širokému publiku. Divákům hodlá nabízet zejména vlámské a zahraniční reality show (House Rules, Masterchef). Každou středu bude VTM 2 vysílat přenosy z fotbalové Ligy mistrů UEFA.

Ženský kanál Vitaya byl rebrandován na VTM 3, který se nyní zaměřuje na seriály a filmy. Divákům přinese špičkové filmy jako Star Wars: Poslední Jediové a Dívka. Milovníci seriálů a sitcomů si přijdou také na své - uvidí Taková moderní rodinka, Teorie velkého třesku a nový Stumptown.

Rodina kanálů VTM (foto: DPG Media)
▲ Rodina kanálů VTM (foto: DPG Media)

CAZ, třetí z rebrandovaných kanálů provozovatele, vysílá od 31.8.2020 pod novým názvem VTM 4. Program se nyní soustředí na akci a klasiku. Provozovatel svým divákům přinese pořady a filmy jako Top Gear, Rambo, The A-Team či sérii s Jamesem Bondem. Na VTM 4 se objeví i fotbal - konkretně Belgický pohár.

Stávající hlavní kanál VTM zůstává nadále programem pro celou rodinu.

Skupina DPG Media připravila pro novou televizní sezónu 19 nových pořadů lokální produkce.

Pro naše kanály máme připraveno 19 nových vlámských programů. Drajv a nadšení produkčních domů a naše tváře zajistily, že se nám i přes tyto koronové časy podařilo diváka překvapit tolika novými tituly. Kromě našich úspěchů se proto budeme i nadále zaměřovat na inovace a rozhodně nechceme stát na místě,“ vysvětluje Davy Parmentier, kreativní ředitel VTM.

Programy VTM 2, VTM 3 a VTM 4 jsou v nabídce satelitních platforem TV Vlaanderen a TéléSAT (Astra 3B) a Joyne (Eutelsat 9B). Programy jsou součástí balíčků operátorů pay-tv.





Reklama




Vybrané články