Quantcast

Televize Polar požádala o licenci pro Polar 2

| redakce | tisk

Na televizním trhu vznikne další regionální televize. Společnost POLAR televize Ostrava, s.r.o., která již provozuje regionální televizi pod názvem TV Polar, chystá spuštění svého druhého programu pod názvem Polar 2.

Provozovatel již požádal českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) o udělení vysílací licence pro zvláštní přenosové systémy - distribuci programu prostřednictvím internetu. Rada se bude požadavkem subjektu zabývat na některém z dalších zasedání.

V současné době společnost provozuje jednu stanici TV Polar, kterou šíří na území Moravskoslezského kraje v rámci DVB-T multiplexu 4 a přechodovém DVB-T2 multiplexu 13 (PS13), kde vysílá v HD. Některé programy Polar2 již mohli diváci sledovat prostřednictvím hybridní aplikace HbbTV (červené tlačítko) přes programovou pozici TV Polar.

Polar je největší soukromá televizní společnost v Moravskoslezském kraji. Provozuje regionální a městská televizní vysílání, dále vyrábí propagační a jiné videopořady a také poskytuje internetové služby.





Reklama




Vybrané články