Quantcast

Odesa Live - nový městský FTA kanál z Ukrajiny

| redakce | tisk

Na satelitu Amos 3 4°W) se objevil volně vysílaný ( FTA) ukrajinský kanál Odesa Live. Vysílání se objevilo na místě testovacího obrazce TEST 1 na kmitočtu 11,175 GHz. Program je šířen z uplinku SLM (StarLightMedia).

Odesa Live je městský informační kanál pro obyvatele Oděsy na Ukrajině. Stanici spustil v září 2020 mediální holding Line Network.

Broadcaster se zaměřuje na lokální televizní stanice pro různé města a jejich problémy. Provozuje již Kyiv.Live pro obyvatele Kyjeva a v přípravě jsou podobné projekty pro obyvatele Charkova (Kharkiv.Live) a pro Dněpr a Lvov. Vysílatel se chce zaměřit na velká města v zemi.

Odesa Live - záběr z příjmu stanice
▲ Odesa Live - záběr z příjmu stanice

V Odesa Live mohou diváci sledovat aktuální zprávy, informace a reportáže z Oděsy a regionu, stejně tak i rozhovory a publicistiku. Společnost Line Network věří, že inovativní přístup při vytváření regionální televizní stanice, kombinující národní události s internetovými médii, pomůže dosáhnout mediálního úspěchu.

technické parametry - Odesa Live:

• Amos 3 (4°W), freq. 11,175 GHz, pol. H, SR 300000, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

Stejný provozovatel také nabízí stanici Kyiv.live (pro Kyjev) na satelitu Astra 4A (4,8°E), na freq. 12,284 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články