Quantcast

Květnové programové změny v Orange TV

| redakce | tisk

Telekomunikační operátor Orange Slovensko přichystal na květen řadu programových změn v televizních balíčcích pro zákazníky služby přes kabel, satelit a internet.

Orange TV cez kábel
Od 1.5.2021 bude v balíčcích Optimal TV a Home Premium TV zařazena nová dětská stanice RiK HD. Do tématického balíčku Mládež a hudba operátor přidá hudební stanici Mezzo HD. V rámci promo akce bude po celý květen stanice dostupná pro všechny zákazníky balíčku Home TV bez jakýchkoliv příplatků.

Rodina u TV obrazovky (foto: Orange)
▲ Rodina u TV obrazovky (foto: Orange)

Od 1.5.2021 bude dětská stanice Jojko dostupná již přímo ve svém uživatelském programu. Místo původního umístění v tématickém balíčku bude stanice již přímo součástí TV paušálů Go Optimal TV a Go Premium TV.

Orange TV cez satelit
Pro satelitní diváky, podobně jako pro zákazníky kabelové sítě, bude stanice Jojko přesunuta přímo do TV paušálů Home Optimal TV a Home Premium TV a to bez změny měsíčního poplatku.

Stanice Animal Planet HD, Discovery Science HD a Travel Channel HD mění své parametry.

Orange TV cez internet
Od května bude sportovní kanál Sport 2 HD dostupný i se slovenskou audio stopou. Paušály Go Optimal TV a Go Premium obohatí dětská stanice RiK.

Program Jojko bude i v této službě dostupná přímo v rámci balíčků Go Optimal TV a Go Premium TV. Díky tomu bude dostupná pro více zákazníků.





Reklama




Vybrané články