Quantcast

Za 2 měsíce skončí kanály Orange Sport

| redakce | tisk

Slovenský telekomunikační operátor Orange Sport se rozhodl ukončit provoz svých exkluzivních sportovních stanic pod značkou Orange Sport. Vysílání bude ukončeno na konci června letošního roku.

V čase oznámenia veľkých zmien vo futbalových súťažiach v Európe, prichádzame aj my s informáciou o zmenách vo vysielaní športového obsahu na Orange TV. 30. júna 2021 ukončia svoje vysielanie televízne stanice Orange Sport, Orange Sport 2, 3, 4,“ uvedl operátor Orange.

Hlavním tahákem stanic Orange Sport je fotbalová Liga mistrů UEFA, připomíná portál Živé.sk a uvádí, že se hovoří o výrazně ztrátovém projektu, ve kterém už operátor nechce pokračovat. V září 2019 operátor chtěl stanice Orange Sport nabízet i konkurentům. S žádným provozovatelem placené televize se ale nedohodl.

Stanice Orange Sport skončí úplně. Nebudou tedy dostupné v nabídce Orange ani na satelitu, kabelu a ani internetu.

V únoru letošního roku bylo jasné, že Orange vysílací práva na Ligu mistrů na nadcházející sezóny. O měsíc dříve společnost ohlásila ukončení prodeje služby Orange TV cez satelit (Eutelsat 16A, 16°E). Satelitní Orange TV je zachována stávajícím zákazníkům.

Konec kanálů Orange Sport se projeví také v balíčcích operátora. Klienti s balíčkem "Orange Šport" ho získají od června do srpna bezplatně. Od 1.7. nahradí vlastní kanály programy Premier Sport a Arena Sport 1 a 2 a Nova Sport 1 a 2.

Balíček "Super Šport" doplní stanice Premier Sport. Zákazníkům s balíčkem "Všetky prémiové balíky" nabídne stanice Arena Sport 1 a 2 a Nova Sport 1 a 2.





Reklama




Vybrané články