Quantcast

V Rusku vzniká sportovní kanál Udar

| redakce | tisk

Od ledna 2022 začne v Ruské federaci fungovat nový sportovní kanál Udar. Bude založen na domácím obsahu věnovaném bojům. Na projektu pracují společnosti National Media Group (NMG) a Media-Telekom, společný podnik NMG a operátora Rostelekom.

"Jádrem obsahu nového kanálu bude široká škála bojových umění s důrazem na pěstní souboje z předních ruských a světových akcí a také obsah MMA," uvedla tisková kancelář NMG.

Logo UDAR
▲ Logo UDAR

Udar bude distribuován v placených televizních sítích v Rusku a v budoucnu se rozšíří i do zemí SNS. Na některých digitálních platformách bude k dispozici již v lednu 2022. Strategickým partnerem kanálu v Rusku se stane videoslužba Wink, která pokrývá celou základnu předplatitelů IPTV operátora Rostelekom.

Bojová umění jsou v Rusku po fotbalu a hokeji třetím nejpopulárnějším sportem. Rozhodnutí generálního ředitele společnosti Media-Telekom bylo přijato s ohledem na vývoj trhu. Například pěstní souboje 23. listopadu se v Rusku staly oficiálním sportem.

Připomeňme, že NMG již má sportovní televizní kanál UFC (Ultimate Fighting Championship), který propaguje smíšená bojová umění. Kanál byl spuštěn v roce 2019. Také v Rusku vysílá kanál M-1 Global, vytvořený v roce 2018 (nyní přejmenovaný na MMA).

zdroj: satkurier.pl + cableman.ru





Reklama




Vybrané články