Quantcast

MTV Music funguje i bez karty Sky Italia

| redakce | tisk

Italský hudební kanál MTV Music je možné přechodně sledovat bez jakéhokoliv předplatného a přístupové karty v rámci programové nabídky satelitní pay-tv platformy Sky Italia. Stanice MTV Music se vysílá přes satelit Eutelsat Hot Bird 13B, v MPEG-4 v SD rozlišení.

Pro naladění stanice je nutné vyhledat z multiplexu všechny programy (tedy volné i kódované). Ačkoliv stanice MTV Music se vysílá FTA, obsahuje příznak kódování (CA Videoguard) a v případě vyhledávání jen volných stanic by stanici přijímač nenašel.

MTV Music - záběr z příjmu stanice
▲ MTV Music - záběr z příjmu stanice

MTV Music Italia je italská hudební stanice, vytvořená speciálně pro potřeby tohoto trhu. Stanici provozuje společnost ViacomCBS Networks Italia S.r.l.

Stanice byla spuštěna 1. března 2011 po rebrandu MTV Plus v Itálii. V programovém schématu kanálu se vysílá řada tématických hudebních bloků jako "Top 10 Hip Hop R&B" s nejlepšími hity černé hudby, "Hitlist Italia 2021" - žebříček nejúspěšnějších videoklipů v roce 2021 v Itálii, "100% MTV World Premiere 2021" - pouze videoklipy, které měly světovou premiéru v loňském roce, "Euro Top Chart 2021" - žebříček nejnovějších klipů v Evropě, "100% MTV Top Artists 2021" - videoklipy největších umělců či "100% Most Wanted 2021: Italians" - největší italské hity.

technické parametry - MTV Music:

• Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,034 GHz, pol. v, SR 29900, FEC 5/6, DVB-S2/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články