Quantcast

CES 2022: TCL představila nejtenčí 85palcový televizor Mini LED

| redakce | tisk

Společnost TCL na veletrhu CES 2022 představila prototyp nejtenčího 8K Mini LED televizoru, 34palcový Mini LED monitor WQHD 165 Hz R1500 a brýle pro rozšířenou realitu TCL LEINIAO AR a TCL NXTWEAR AIR.

Společnost TCL prezentuje dále nejnovější zobrazovací technologie, televizory Mini LED a QLED, mobilní zařízení a celou řadu zařízení pro chytrou domácnost. Veletrh CES 2022, Central Hall #17017, Las Vegas Convention Center, probíhá do 5. do 8. ledna 2022.

TCL představuje nejtenčí 85palcový televizor Mini LED (foto: TCL)
▲ TCL představuje nejtenčí 85palcový televizor Mini LED (foto: TCL)

TCL se po léta zaměřuje mimo jiné na vývoj technologie Mini LED a stala se během uplynulých let firmou s vedoucím postavením v odvětví televizních displejů. Na veletrhu CES 2022 společnost TCL představila prototyp 85palcového televizoru Mini LED 8K, nejtenčího televizoru Mini LED s tloušťkou 3,9 mm, vysokým kontrastem s více než 2 000 zónami lokálního stmívání a technologií super wide color gamut.

Na stánku TCL na veletrhu CES 2022 budou prostřednictvím interaktivních obrazovek představeny také nejnovější chytré nositelné technologie a vysoce výkonný monitor TCL pro e-sport:

TCL představuje nejtenčí 85palcový televizor Mini LED (foto: TCL)
▲ TCL představuje nejtenčí 85palcový televizor Mini LED (foto: TCL)

TCL LEINIAO AR - první ve svém odvětví, plně barevný Micro-LED displej pro obě oči využívá nejnovější holografickou optickou technologii elektromagnetických vln. Toto zařízení, první ve svém odvětví, má plně barevný displej v kombinaci s odlehčenými chytrými brýlemi.

TCL NXTWEAR AIR - přenosný filmový zážitek s ekvivalentem 140palcové obrazovky ze vzdálenosti čtyř metrů. Toto zařízení pozdvihuje zážitek ze sledování filmů, mobilních her nebo umožňuje kancelářskou práce z domova. S hmotností jen 75 g a standardními čočkami mají brýle NXTWEAR AIR navíc i dva páry měnitelných předních čoček pro pohodlí a styl.

34palcový Mini LED monitor TCL CSOT WQHD 165 Hz R1500 - monitor speciálně navržený pro e-sport má 1 152 lokálně stmívatelných zón podsvícení ve velikosti 34palců a poskytuje ohromující kontrast a detailní zobrazení. Obnovovací frekvence 165 Hz nabízí nadšeným hráčům her rychlou odezvu systému, ostré zobrazení a plynulou hru.

Společnost TCL na svém stánku na veletrhu CES 2022 nabízí také ukázky protokolu Matter. Matter je sjednocující standard, který je zárukou toho, že chytrá zařízení budou bez problémů spolupracovat.

zdroj: TCL





Reklama




Vybrané články