Quantcast

Vzniká bezplatný filmový kanál

| redakce | tisk

Španělský distributor specializující se na nezávislou kinematografii #ConUnPack rozšiřuje svůj byznys o televizní kanály Film&Co (F&C) a Must See MoviES! (ES!) s jasným závazkem k modelu AVOD, tj. sledování zdarma výměnou za sledování reklam.

Po šesti letech působení na trhu a vydání velkého počtu nezávislých filmových produkcí rozšiřuje společnost #ConUnPack Distribución své aktivity se zaměřením na AVOD (Advertising Video On Demand).

Film&Co (foto: Film&Co)
▲ Film&Co (foto: Film&Co)

Film&Co je bezplatný filmový kanál věnovaný nezávislým španělským a mezinárodním hraným a dokumentárním filmům. Cílem vytvoření takového kanálu je objevovat nové talenty a nové návrhy z oblasti kinematografie se zvláštním zaměřením na dokumentární žánr. Film&Co lze sledovat v lineárním přenosu a také na vyžádání s reklamami.

V první fázi vývoje se společnost Film&Co připojila k volně šířeným nabídkám španělské platformy Tivify a německé rlaxx TV se dvěma různými verzemi. První je určena pro španělský trh a druhá pro mezinárodní trh.

Společnost Film&Co je v současné době k dispozici ve Španělsku, Argentině, Chile, Kolumbii a Mexiku. Kanál má také vlastní aplikaci pro chytré televizory LG, která umožňuje sledovat obsah na vyžádání kdekoli na světě. Plánuje se vývoj aplikací pro další výrobce.

zdroj: satkurier.pl + satcesc.com





Reklama




Vybrané články