Quantcast

Pro TV změnila názvy svých kanálů

| redakce | tisk

Rumunská mediální skupina PRO TV S.R.L. provedla změny v rodině svých tématických kanálů. Stanice Pro 2, Pro Gold a Pro X, které byly před pěti lety rebrandovány, prošly další fází transformace. Diváci byly o chystaných změnách informováni již v březnu. Tehdy ale provozovatel neuvedl konkrétní termín přejmenování.

Všechny změny provedla Pro TV dne 4. dubna 2022. Pro X, dříve Sport.ro, byl přejmenován na Pro Arena. Stanice Pro 2, dříve vysílaná pod názvem Acasa TV, se vrátila k původnímu názvu Acasa. Podobně Pro Gold, který se dříve vysílal pod značkou Acasa Gold.

Acasa (foto: Pro TV)
▲ Acasa (foto: Pro TV)

Všechny stanice skupiny Pro TV změnily před pěti lety své logo a tři z nich - Acasa TV, Acasa Gold a Sport.ro se představily pod novými brandy Pro 2, Pro Gold a Pro X.

Stanice Acasa TV odstartovala v roce 1998 a její popularitu ji přinesly jihoamerické telenovely. Od roku 2004 program vysílá rumunskou mýdlovou operu - první z nich byla „Numai iubirea“. Dnes se kanál zaměřuje na původní zábavní pořady (například MasterChef) a také na mezinárodní seriály a romantické filmy.

Pro Gold začal vysílat v roce 2012 jako Acasa Gold. Program nabízí divákům reprízy rumunských a zahraničních seriálů.

Pro X, dříve Sport.ro, vysílá sportovní pořady a zpravodajství. Na této stanici se vysílaly staré zahraniční seriály jako "Přátelé" či "M.A.S.H". Jeho nástupce Pro Arena bude vysílat sportovní přenosy a také speciální pořady. Nebudou chybět ani očekávané akční filmy, dokumenty a různé reality show pro mužské publikum.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články