Quantcast

TV Nova: Snídaně od září v novém. Bude i o víkendu

| redakce | tisk

Televize Nova uvede v pondělí 5. září 2022 novou podobu svého ranního vysílání Snídaně s Novou. Představí její nové studio, grafiku ale také název. Nově se bude pořad vysílat bez dovětku "s Novou".

Největší novinkou je však nové studio, které během letošního léta roste v prostorách toho původního. Letní Snídaně se proto vysílá z terasy nad zpravodajským centrem.

Nové televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)
▲ Nové televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)

Nové studio Snídaně je stále ve výstavbě, ale vypadá to dobře. Vizualizace jsou krásné, je to moderní vzdušný prostor, který nám nabídne velkou variabilitu. Já sám se obzvláště těším, jak bude vypadat zimní zahrada. Pevně doufám, že se nové studio bude divákům líbit,“ říká Kamil Houska, ředitel zpravodajství TV Nova. „Už loni jsme představili dva nové moderátory, Ondru Havla a Johana Mádra, a nyní jim dáme ještě více prostoru,“ dodává Kamil Houska.

Nové televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)
▲ Nové televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)

Během jednoho roku se jedná již o třetí nové studio, které TV Nova divákům představuje. V září loňského roku to bylo zpravodajské studio, letos na jaře největší sportovní studio u nás.

Na podzim TV Nova představí novou víkendovou podobu dopoledního vysílání, ve kterém divákům TV Nova nabídne nejenom zpravodajský servis ale také reportáže, rozhovory či lifestylové témata nebo cestovatelské a kulturní tipy. Do víkendového bloku se včlení pořady Koření a Volejte s Novou. Divákům také nabídne diskusní pořad „Napřímo Báry Divišové“, který se doposud vysílá jen na internetu.

Nové televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)
▲ Nové televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)

Víkendová Snídaně na TV Nova se bude vysílat zhruba od osmi do dvanácti hodin. Moderátory víkendové Snídaně představí Nova již brzy.

Nový vzhled čeká během podzimu také publicistický pořad Střepiny.





Reklama




Vybrané články