Quantcast

Nova získala práva na FIFA MS klubů

| redakce | tisk

FIFA mistrovství světa klubů odvysílají stanice Skupiny Nova. O první fotbalovou mezinárodní trofej roku bude usilovat 7 týmů, favority nasazenými rovnou do semifinále jsou Real Madrid a brazilské Flamengo.

Program turnaje startuje 1. února - finále je na programu 11. února 2023.

První tři utkání programu nabídnou stanice Nova Sport. Zbývající čtyři utkání, včetně obou semifinále a finále, odvysílá volně dostupná stanice Nova Action.

FIFA MS klubů (foto: TV Nova)
▲ FIFA MS klubů (foto: TV Nova)

Máme velkou radost, že po úspěšném vysílání nezapomenutelného mistrovství světa v Kataru můžeme divákům nabídnout další prestižní turnaj FIFA. Spolupráce funguje dobře a chtěli bychom v ní pokračovat i dál,“ říká Dušan Mendel, šéfredaktor sportu TV Nova.

FIFA MS klubů se letos odehraje v Maroku. Tuzemští fanoušci se tak mohou těšit na zápasy v atraktivních časech. Utkání se budou hrát odpoledne středoevropského času, semifinále a finále mají stanovený výkop ve 20:00.

FIFA MS klubů na stanicích Nova (foto: TV Nova)
▲ FIFA MS klubů na stanicích Nova (foto: TV Nova)

Nadcházející turnaj bude zajímavý nejen pro fotbalové fanoušky, ale i pro odbornou veřejnost a novináře. FIFA na turnaji představí novinku, která se týká komunikace hlavního sudího s videorozhodčím. Ta by měla být veřejná.

Bylo odsouhlaseno, že živá komunikace rozhodčích s videoasistentem rozhodčího bude veřejná jak na stadionu, tak v televizních přenosech. Zkušební období začne na mistrovství světa klubů v Maroku,“ stojí ve zprávě na webu IFAB.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články