Quantcast

Programy ProSieben i Sat.1 nadále přes Astru

| redakce | tisk

Německé privátní kanály jako ProSieben a Sat.1 naladí diváci přes satelitní systém Astra i v budoucnu. Společnost Seven.One Entertainment Group podepsala víceletou smlouvu se satelitním operátorem SES (Astra) na distribuci SD verzí svých programů.

Kontrakt zahrnuje distribuci stanic ProSieben, Sat.1, kabel eins, sixx, Sat.1 gold, ProSieben Maxx, kabel eins Doku a regionálního vysílání Sat.1 pro Bavorsko a Severní Porýní-Vestfálsko.

Paraboly v sídle SES (foto: SES)
▲ Paraboly v sídle SES (foto: SES)

Programy se nadále vysílají v SD rozlišení volně ( FTA) a jsou tedy dostupné nejenom na německy hovořících trzích (DACH) ale v celé Evropě v rámci pokrytí družic Astra na pozici 19,2°E.

Nicole Agudo Berbel, výkonná ředitelka a ředitelka distribuce Seven.One Entertainment Group k tomu uvedla: „S novou smlouvou o transpondérech můžeme nabídnout komplexní možnosti příjmu pro všechny naše kanály přes satelit a zajistit vysoký dosah pro naše reklamní zákazníky. Naše vynikající partnerství se společností SES dává televizním divákům všechny možnosti lineárního příjmu našich kanálů a našich hlavních televizních formátů: ve standardním rozlišení, v HD s HD+ a také v UHD.“





Reklama




Vybrané články