Quantcast

Slovenský nároďák bojuje o EURO 2024. Sledujte zápas s Lichtenštějnskem

| redakce | tisk

Dva zápasy, čtyři body a příjemné druhé místo ve skupině za favorizovanými Portugalci. To je výchozí pozice slovenského národního týmu před další důležitou reprezentační pauzou, která začíná už tento týden.

V boji o evropský šampionát konaný v Německu může rozhodovat každé utkání. Sport1 tentokrát nabízí přímý přenos z duelu v Lichtenštejnsku.

Zatímco Portugalci v čele s ikonickým Cristianem Ronaldem dle očekávání vedou kvalifikační skupinu J, Slovensko první část kvalifikace zvládlo taktéž bez porážky. V úvodním kole v Trnavě sice přišla nečekaná remíza 0:0 s Lucemburskem, nicméně druhé utkání s největším rivalem v boji o druhé postupové místo, Bosnou a Hercegovinou, zvládlo Slovensko vyhrát o dva góly.

Před dalším, tentokrát venkovním dvojduelem je tak nálada v kabině národního týmu pozitivní. Utkání na Islandu může částečně odsunout z cesty dalšího adepta na druhé postupové místo, Sport1 ovšem nabídne následující duel na půdě nevyzpytatelného Lichtenštejnska. To zatím ve dvou zápasech nezískalo ani bod a bude chtít tým Francesca Calzony výrazně potrápit.

Přímý přenos z utkání bude k vidění v úterý 20. června včetně předzápasového studia a kvalitního slovenského komentáře. Přímo ve studiu ho navíc doporovodí více než stonásobný slovenský reprezentant a bývalý hráč Liverpoolu, Martin Škrtel. A nejinak tomu bude i v pozdimní části kvalifikace, kdy se bude definitivně rozhodovat o finální podobě tabulky a Sport1 nabídne domácí odvetu s Lichtenštejnskem a exkluzivní zápasy s Portugalskem a Bosnou a Hercegovinou.

Následující program zápasů slovenské reprezentace na Sport1:

20. 6. 2023 Lichtenštejnsko - Slovensko
11. 9. 2023 Slovensko - Lichtenštejnsko
13. 10. 2023 Portugalsko - Slovensko
19. 11. 2023 Bosna a Hercegovina - Slovensko

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články