Quantcast

Česká licence pro Comedy Central Italy

| redakce | tisk

Na italském televizním trhu se mohou vysílat tématické programy s českou vysílací licencí. Český regulátor médií RRTV na svém posledním 11. zasedání udělil tři licence společnosti ViacomCBS Networks International Czech.

Uvedený subjekt získal českou licenci pro stanici Comedy Central Italy šířenou prostřednictvím zvláštních přenosových systémů na 12 let. Podle licence se bude jednat o zábavní televizní program zaměřený na americké komediální pořady. Stanice bude vysílat 24 hodin denně v italštině. Program bude poskytován na území Itálie.

RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na stejném zasedání udělila licenci stejné společnosti i pro časově posunutou verzi Comedy Central +1.

Třetí nově udělená licence pro stejného vysílatele je pro stanici Comedy Central France. Licence je určena pro satelitní šíření programu na dobu 12 let. Jedná se o zábavní televizní program zaměřený na americké komediální pořady. Stanice bude vysílat 24 hodiny denně ve francouzštině a může vysílat na území těchto zemí: Francie, Mauricius, Monako, Nová Kaledonie, Švýcarsko.

Na stejném zasedání RRTV vzala na vědomí, že společnosti ViacomCBS Networks International Czech k 30.6.2023 zanikla satelitní licence pro vysílání programu Nickelodeon Ukraine Pluto TV.





Reklama




Vybrané články