Quantcast

Eurovision Services bude vysílat sportovní přenosy přes Eutelsaty

| redakce | tisk

Přenosy velkých sportovních událostí pro diváky v Evropě, na Středním východě a v severní Africe bude šířit společnost Eurovision Services (ES) prostřednictvím satelitů francouzského operátora Eutelsat.

Satelitní operátor Eutelsat podepsal s ES novou dohodu, která obnovuje jejich dlouhodobé partnerství na satelitech Eutelsat na pozicích 7°E a 10°E na kapacitu pro distribuci profesionálních video služeb.

ES bude zajišťovat kompletní služby ze sportovních akcí, od pořizování video obsahu až po její distribuci - zahrnující satelit, optické sítě a internet.

Společnost Eurovision Services poskytuje služby významným sportovním federacím, držitelům práv a mediálním společnostem, aby poskytla obsah ze sportovních přenosů a událostí v HD a UHD rozlišení.

Italo Andriani, vedoucí obchodní strategie a nákupu v Eurovision Services, v komentáři k dohodě uvedl: „Obnovením našeho závazku vůči Eutelsatu znovu potvrzujeme roli satelitu jako zásadního nástroje v hybridním mixu Eurovision Services pro distribuci a zprostředkování všech významných živých sportovních událostí masovému publiku. Satelit je součástí flexibility a rozsahu, které jsou klíčem k našemu konzistentnímu vysoce kvalitnímu poskytování obsahu, takže globální publikum se může zapojit a užít si sporty, o kterých všichni mluví.“





Reklama




Vybrané články